perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kysyin nyt Teiltä, olisiko jotain aihetta, kysymystä, tms. josta haluaisitte minun kirjoittavan ja kertovan?
Onko mielenpäällä jotain kysymyksiä, joihin tahdotte vastauksen?
Onko jokin tietty aihe josta tahtoisitte kuulla?
Rohkeasti vain:)

17 kommenttia:

  1. Hei!
    Löysin blogisi osoitteen Trendistä ja päätin tulla vilkaisemaan. Luin kaikki postaukset ja ajattelin, että täytyy kirjoittaa jotain..
    Olen kovin pahoillani vanhemmistasi... Itselläni on maailman upein äiti ja toivoisin, että niin olisi kaikilla.
    Mitään kummenpaa asiaa minulla ei ollut. Haluan vain sanoa, että toivottavasti olet onnellinen!
    Olen myös kohdannut elämässäni vaiketa asioita (joskaan en yhtä vaikeita kun sinä) ja joutunut käymään/käynyt niitä paljon läpi ja olen huomannut, että se on auttanut. Olen saanut käsiteltyä asiat ja nyt voin "elää", kun tunnen itseni ja olen hyväksynyt minulle tapahtuneet asiat.
    Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten aion jatkaa lukemista. Ei mitään erityisiä toiveita, jatka kirjoittelua samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanasta kommentista!:)

      Poista
    2. Hei, siitä piti vielä kysyä kun sanoit löytäneesi blogini osoitteen trendistä.
      Mitä tarkoitat? Minulle ei ole ilmoitettu moisesta mitään:)

      Poista
    3. Minäkin löysin blogisi sitä kautta. Huhtikuun trendissä oli juttu siitä miten jotkut opiskelijat tienaavat opiskelu rahojaan myymällä seksiä. Jutun lopussa oli vielä muutama blogi aiheesta ja sinun blogisi oli ensimmäisenä. Outoa jos sinulle ei oltu ilmoitettu.. :o
      Voit kirjoittaa vaikka kamalimmista kokemuksistasi?
      T. Eri anonyymi :D

      Poista
    4. Onpa erikoista, että he voivat laittaa blogini lehteen ilman lupaani..
      Mielestäni todella asiatonta, ei luulisi olevan niin aikaavievää että kysyy edes sen luvan. :o
      Ja vielä erikoisempaa on se, etten edes ole tällä hetkellä opiskelija.
      Kiitos kuitenkin kun ilmoitit asiasta!

      Jep, kiitos ehdotuksesta!:)

      Poista
  2. Kerro vaikka miten valmistaudut keikkoja varten :)

    VastaaPoista
  3. Mitä itse ajattelit kyseisestä ammattikunnasta jota nyt itse edustat ennen kuin kyseisen työn aloitit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan ajatellut mitään, koska mielestäni jokainen saa tehdä työkseen mitä haluaa.
      Kun itse mietin ensimmäistä keikkaani silloin, niin harkitsin kyllä että haluanko tosissani saada asiakkaiden silmissä ikuisen leiman otsaani.
      Mietin myös paljon, että entäs jos joku kiintyy tai haluaakin paljastaa minut, tms. jonka takia yleensä otankin asiakkaikseni paljon parisuhteessa olevia.

      Tietenkin meitä kohtaan on todella paljon ennakkoluuloja ja varmasti olen itsekin joskus miettinyt että kuinka jotkut voivat itseään myydä.
      En silti sanoisi että olen ajatellut heistä mitenkään erilailla kuin muistakaan ihmisistä.
      Kyllä se on luonne joka on tärkein, eikä ammatti:)

      Poista
  4. mitä ajatuksia aina keikan jälkeen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen tästä postauksen, johon yhdistän muitakin ajatuksiani tästä työstä:)

      Poista
  5. paljon saat rahaa keskimäärin yhdestä keikasta? mitä kautta löydät asiakkaasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti halua kertoa raha-asioista täällä kovin tarkasti. Sanotaanko näin että tarpeeksi, muttei liikaa. Luulisin sen olevan suurinpiirtein sama kuin muillakin saman alan naisilla.
      Toki aina riippuu siitä että kuinka pitkä aika, onko puoli tuntia vai koko yö, onko jotain "erityisvaatimuksia", vai pelkkää perusseksiä. Ja pakko myöntää, että joskus sorrun antamaan alennusta jos seura on mieluista..:D

      Minulla on ilmoituksia vähän siellä täällä, joiden kautta minuun sitten otetaan yhteyttä.

      Poista
  6. Kiinnostaa tuo keikkoihin valmistautuminen. Onko asiakkailla yleensä "käsikirjoitus" valmiina tapaamistasi varten valmiina, eli missä määrin sinulle vihjataan ennakkoon, mitä puet päällesi, millaista roolia pidät yllä ja mitä itse akti pitää sisällään? Ensikertalaisten asiakkaiden ei luulisi osaavan vielä toivoa mitään erityistä, mutta ammattiturskien kylläkin. Pidätkö itse enemmän siitä, että illan "konsepti" on jo valmiiksi mietitty vai pidätkö enemmän vapaasta, intuition johdattelemasta tapaamisesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melko hyvin huomaan sen, että onko mies ennenkin maksanut naisesta, juurikin sen takia, että ne joilla on paljon vaatimuksia, ovat selvästi "kokeneempia" tässä asiassa.
      Melko harvoilta on kuitenkaan tullut mitään pyyntöjä, ja itse kysynkin aina ennen tapaamista, että onko jotain vaatimuksia.

      Ensimmäisten keikkojen aikana, olisin toivonut että asiakas olisi johdatellut ja "määrännyt", mutta nykyään mieluummin menen ilman käsikirjoituksia.

      Poista
  7. Luin blogisi läpi ja täytyy todeta sinun elämäsi pitäneen sisällään yhtä sun toista ja paljon myös epämukavia kokemuksia. Moni ei varmaan saa kokea moista nöyryytystä ja pahuutta koko elämänsä aikana. Kaikesta huolimatta olet onnistunut säilyttänyt positiivisen elämänasenteen. Tsemppiä sinulle! Tämä vie sinua taatusti eteenpäin elämän harmaina päivinä.

    Onko sinulla muuten olemassa turvaryhmä tai -henkilö, joka tarpeen tullen tietäisi liikkeistäsi ja tapaamistasi asiakkaista? Tämä sen vuoksi, että jos jotain sattuisi sattumaan. Syyllisen tulisi joutua edesvastuuseen. Sinä olet elämäsi aikana saanut kokea jo ihan tarpeeksi pahaa.

    Oletko muuten ryhtynyt miettimään toista ammattia elämän ehtoopuolelle? Yhdeltä ammatiltasi olet automekaanikko ja toiselta seuralaispalvelujen tarjoaja. Palveluammatteja molemmat. Siihen yhtäläisyydet jäävätkin. Jälkimmäinen tuottaa tällä hetkellä hyvin elantoa elämässäsi, mutta on ajallisesti epävarma pidemmällä jaksolla. Mitä aiot tehdä 5-10 vuoden kuluttua? Neuvoisin sinua nuorena ihmisenä hankkimaan vielä yhden ammatin lisää. Voisit sitten heittäytyä uuteen ammattiin, kun nykyinen ei enää sovi. Sinua ei oikein osaa kuvitella likaisen auton sisuksiin möyrimään. Mielellään sinulle soisi sisätyön, koska pidät ilmeisesti sisätöistä. Tekstistäsi päätellen olet verbaalinen ja empatiaa sinulla on ainakin. Voisi kuvitella löytyvän jotain näiltä alueilta.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti:)

      Minulla on yksi ainoa ystävä, joka tietää tästä minun ammatista. Ja hänelle kyllä aina kerron että kenen luo olen menossa. Olemme sopineet, että laitan hänelle viestin kun menen, että kuinka kauan olen ja missä ja toisen viestin laitan kun lähden pois. Usein jos asiakas vaikuttaa oudolta, niin pyydän ystävääni soittamaan minulle sen jälkeen kun olen laittanut viestin että olen poistunut asiakkaan luota.

      En ole juurikaan miettinyt tulevaisuutta. Tai no olen, mutta en tiedä mitä aion tehdä.
      Olen itsekkin miettinyt tuota toisen oikean ammatin hankkimista, mutta en osaa yhtään päättää mitä haluaisin työkseni tehdä, kun olen "vanha"..

      Poista