maanantai 22. huhtikuuta 2013

Keikan jälkeen

Mitä teen yleensä keikkojen jälkeen?

Niin.. Aloitan vaikka siitä, mitä ajattelen tai teen keikan aikana.
Joissain tapauksissa on käynyt niin, että asiakkaani onkin ollut sellainen, että olen kostunut jo pelkästä ajatuksesta, että tulen harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Valitettavasti tämän on todella harvinaista.
Yleensä siis, kun olemme hetken keskustelleet, niin ennen toimintaa pyydän lupaa käydä vessassa.
Keikoilla käsilaukussani on aina kosteuspyyhkeitä, liukuvoidetta, kondomeja, hajuvettä ja deodoranttia. Yleensä on myös mm. pinnejä, kampa, huulipunaa, jne.
Mutta asiaan.. Vessassa käydessäni laitan alapäähän pienen tipan liukuvoidetta, joka tietenkin miehen mielestä vaikuttaa siltä että olen kiihottunut.

Monesti itse seksin aikana huomaan miettiväni ihan muita asioita. Varsinkin jos mies ei ole kovin kiihottava, ja monet miehet ovat loppujen lopuksi melko kömpelöitä seksin suhteen.
Olen huomannut miettiväni mm. laskuja, ulkonäköäni, miehen hikistä selkää, miehen petivaatteita, jne. En siis todellakaan aina nauti, vaikka eihän mies sitä voi tietää..:D

Seksin jälkeen käyn vessassa siistimässä itseäni kosteuspyyhkeillä ja tietenkin laitan itseni muutenkin ihmisystävälliseen kuosiin.
Keikan jälkeen kun menen kotiin, käyn yleensä ensimmäisenä suihkussa. Kieltämättä keikoilla tulee hieman likainen olo, mutta olen jo tottunut siihen. Silti mielelläni huuhdon suihkussa itsestäni kaikki keikan rippeet.
En kuitenkaan ajattele itseäni huorana. Olen enemmänkin nainen, joka tarjoaa palveluksiaan niitä tarvitseville miehille. En myöskään pidä sanasta huora, vaikka monesti käytän sitä itsekin. Se on liian halventava nimi, vaikka tiedän kyllä että monien mielestä tämä on myös ammattina todella oksettava..
Tuli mieleeni, tässä eräs päivä tuttavani kertoi nähneensä minut eräällä paikalla ja kyseli että mitä tein yksin niin kaukana.. Se on myös ammatin varjopuolia, kun pitää yrittää selitellä tutuille että miksi olin jossain yksin. Monet ovat nähneet minun lähtevän esim. jonkun asunnosta, ja silloin kysellään paljon että kuka siellä asui, kun olivat nähneet minun tulevan sieltä.
On käynyt myöskin niin että kaverini tuli yllätysvisiitille juuri kun eräs asiakkaani poistui ovesta.. Siinä sitten selitellä että kuka hän oli ja miksi näytän niin pöllähtäneeltä.. Tähän asti ainakin ovat vielä selitykset menneet läpi..:D

2 kommenttia:

  1. Sinulla on hyvä ja kiinnosta blogi, jossa on myös syvyyttä, eikä vain tyyliin asiakas nro 1..10, jne. Lukiessa pääsee käsiksi hiukan sielun maisemaasi. Jatka vain kirjoittamistasi.

    Kuinka nopeasti olet valmis ottamaan uuden asiakkaan entisen jälkeen ja kuinka useasti tulee moraalinen krapula, joka sanoo: "Tämä oli viimeinen kerta"? Olet varmaan pohdiskellut myös elämääsi tämän työuran päätyttyä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos:)

    Se itseasiassa hieman vaihtelee. Välillä on semmoinen olo, että voisin ottaa vaikka kuinka monta asiakasta päivässä, mutta välillä taas haluan vain yhden.
    Tosin en yleensä ota kuin maksimissaan 2-3 asiakasta päivässä, ihan jo ajatellen asiakkaita.

    Muutaman kerran on tullut sellainen olo, että seuraavan keikan jälkeen lopetan. Mutta toisaalta, en näe vielä syytä lopettaa.
    Olen tottakai myös pohtinut paljon tulevaisuuttani, mutta se näyttää vielä niin kaukaiselta. Tiedän kyllä, että alan olla siinä iässä, että pitäisi olla hieman parempia tulevaisuudensuunnitelmia, mutta pakko myöntää, että niitä ei ole..

    VastaaPoista