tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kuinka valmistaudun keikkoihin?

Minulta pyydettiin postausta jossa kerron, kuinka valmistaudun keikkoihin. Ajattelin nyt kertoa valmistautumis "rituaalini" (sitä se muistuttaa..:D) ihan rehellisesti.

Kaikkihan siis alkaa siitä, kun mies ottaa yhteyttä.
Keskustelen miehen kanssa hetken ja odotan saavani vastaukset perustietoihin, kuten ikä ja ulkonäkö, jotta tunnistan heidät sitten tapaamisvaiheessa. Jotkut onnekseni lähettävät jopa kuvan, mutta monesti on käynyt ilmi että monet lähettävät ainakin 20 vuotta vanhan kuvat, jossa ovat nuoria ja hyväkroppaisia unelmamiehiä..:D
Näiden tietojen perusteella myös valitsen asiakkaani. Sen verran minulla on itsekunnioitusta jäljellä, etten ota asiakkaikseni kaikkia, vaan suoraansanoen valitsen miellyttävimmät.
Yhteydenottoja tulee suhteellisen paljon, joten jotenkin niitä on pakko karsia, ja mielestäni järkevin (ja itselleni mieluisin) on valita joukosta ne jotka ovat asiallisia, sopivan ikäisiä (toki monet ovat huijanneet iässään) ja toki mielellään myös miellyttävän näköisiä.

Yleensä otan asiakkaat n. 1-4 viikkoa yhteydenoton jälkeen, jotta ehdin hieman tutustua heihin ja tsempata itseäni.. Edelleenkään ei siis ole "helppoa" myydä itseä, vaan joka ikisen asiakkaan kohdalla tsemppaan itseäni ja vannotan itselleni että se menee hyvin ja mies on mukava, valitettavasti aina ei ole näin.

Miten sitten valmistaudun ennen tapaamista?

Tapaamiset ovat yleensä iltaisin, mutta itse aloitan päivän jo aikaisin, hemmottelemalla itseä.
Se tekee oloni paljon paremmaksi. Tulee parempi olo kun ajattelen että ensin hemmottelen, sitten menen tienaamaan..
Yleensä siis käyn vaahtokylvyssä, juon muutaman lasin viiniä, kuuntelen musiikkia. Ja ennen kaikkea rentoudun.
Jännitän tapaamisia todella paljon, vaikkei välttämättä olemuksestani uskoisikaan. Tästä syystä haluan tutustua miehiin ennen tapaamista, että tiedän kenet tapaan ja että riittää puhuttavaa myös tavatessa. Ja toki myös siksi, etten tuntisi oloani niin halvaksi..

Ennen tapaamista tietysti myös sheivaan kaikki paikat kunnolla. Valitsen huolella alusvaatteet ja päällysvaatteet. Meikkaan ja laitan hiukset. Sipaisen hajuvettä.
On ihana tuntea itsensä kauniiksi, vaikka tietääkin että myöhemmin myy itsensä.

Tästä tekstistäni varmasti huomaa sen, etten ole vieläkään kovin sinut sen asian kanssa, että työni on tällainen. Toki tykkään tästä, enhän minä muuten tätä tekisi. Mutta kyllä silti välillä tulee sellainen olo, että miksi muut tekevät "parempia" töitä ja itse olen valinnut itselleni tällaisen.
Kyllä minä silti olen pääasiassa tyytyväinen valintoihini, vaikkeivät ne välttämättä ole niitä parhaita:)

2 kommenttia:

  1. Mitä puet päällesi mieluiten, jos saat itse valita pukeutumisesi? Stereotyyppinen mielikuva lienee jokaisella lyhyestä hameesta ja korkokengistä. Hameen alla luonnollisesti stay upit tai sukkanauhasukat. Yllä pitkä takki tai jopa turkki. Kohtaako mielikuva käytännön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menen aina tapaamiseen normaaleissa vaatteissa.
      Jos asiakkaalla on jotain vaatetoivomuksia, vaihdan vaatteet vasta siellä.
      Eli en kulje kaupungilla huoran näköisenä:)

      Poista