lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kamalimmat kokemukseni

Pyydettiin kertomaan minun kamalimmista kokemuksista, ja uskon tämän tarkoittavan kamalimpia kokemuksiani itseni myymisessä.
Niitä on oikeasti melko paljon. Eivät kaikki toki ole kamalia, mutta noloja ja never-again-kokemuksia..:D

1. Mammanpoika

Yhteyttä otti eräs mies, joka kertoi olevansa 30-vuotias ja asuu yksin. Hän pyysi tulemaan suoraan hänen luokseen, koska aikataulu olisi kiireinen.
Menin paikalle ja hämmästyin, että kuinka yksinäinen mies asuu niin järjettömän kokoisessa ja hienossa omakotitalossa. Joimme mehua ja hän yritti tarjota minulle keksejä.. Kyllä suklaakeksejä..:D
Pääsimme kuitenkin ihmetyksen jälkeen tositoimiin, kävi ilmi että mies on neitsyt ja seksi(n yritys) oli todella, todella kehnoa.. Kun mies vihdoin oli pääsemässä itse asiaan, niin hänen vanhempansa pamahtivat sisälle huoneeseen! Päässäni kävivät miljoona ajatusta; miksi vanhemmilla on avaimet tänne, miksi he tulevat sisälle itse, miksi he vain tuijottavat meitä omituinen hymy kasvoilla?
Mies huudahti heille että, "hei, tekö tulittekin kotiin jo nyt".. Kotiin?
Ahaa, asunto ei ole miehen, vaan hän asuu vanhempiensa kanssa, enään on auki tuo viimeinen kysymys, miksi tuo ilme ja tuijotus.. Kiusallista..
Vielä kiusallisempi oli tuo seuraava lause miehen äidin suusta "Tässäkö on se sinun tyttösi, onpa kaunis, tulkaa ottamaan kahvia ja kakkua"..
Anteeksi mitä?

Kävi ilmi, että mies oli kertonut seurustelevansa, mutta ei ollut ikinä vienyt tätä "naisystävää" kotiin, koska häntä ei ollut! Ja nyt oli sitten saanut vanhempansa sillä varjolla pois kotoa, että oli kertonut tämän "naisystävän" tulevan käymään.. Oli siinä miehellä varmaan selittelyä miksi en mennyt toista kertaa..

2. Yksinhuoltajaisä

Mies kertoi että hänellä on lapsi, joka ei kuitenkaan ole nyt kotona.
Menin hänen luokseen, joimme hieman viiniä. Mies vaikutti todella ihanalta ja unelmalta.
Siihen asti, että pääsimme seksiin. Joka taasen herätti lapsen, joka olikin kotona. Joka sitten tuli kesken kaiken huoneeseen ja kysyi heleällä lapsen äänellä "Isi, kuka toi on?"..

3. Erikoiset fetissit

Mies vaikutti todella normaalilta kun keskustelimme. Menin tapaamiseen ja kävi ilmi että hän oli unohtanut kertoa jotain mieltymyksistään seksin suhteen..
Hän oli vastassa järkyttävien seksivaatteiden kera.. Hän halusi mm. että ruoskin häntä ja olen pukeutunut rooliasuihin.. En edes viitsi kertoa kaikkea mitä hän pyysi..:D
Pakko sanoa, että tämä oli yksi niistä muutamista tapaamisista jotka keskeytin ensimmäisten 15 minuutin aikana..


Nyt minulla on kohta tapaaminen, joten en ehdi nyt kirjoittaa enempää näitä, mutta ilman muuta jatkan, nyt kun vauhtiin pääsin!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti