maanantai 5. elokuuta 2013

Taas on hetki vierähtänyt viime postauksesta.
Olin taas ystäväni luona toisella paikkakunnalla. Vietettiin aikaa tyttöjen kesken, shoppailtiin, syötiin hyvin ja käytiin baarissa. Oli todella mukavaa ja rentouttavaa.

Huomaa että työssäkäyvillä ihmisillä on ilmeisesti kesälomat loppuneet, koska yhteydenotot on vähentyneet huomattavasti. Sinänsä ihan hyvä vain, kun kesäloman aikoihin niitä tuli niin paljon.
Huono puoli tosin on se, että nyt ei ole niin paljon varaa valita asiakkaita..:p

Mietin tuossa jokunen aika sitten, että jos taas hakisin töihin johonkin muuallekkin ja siirtäisin jälleen tämän työn kakkostyöksi. Saa nähdä. Voisihan sitä ihan kokeilumielessä laittaa työhakemukset muutamaan paikkaan..:)

4 kommenttia:

  1. Moikka! Mulla ei ollut mitään ihmeempää asiaa, kuhan ajattelin kirjotella:) Itse kävin tossa jokunen aika sitten Amsterdamissa, punasten lyhtyjen alueella. Sitä touhua katsellessa, heräsi kyllä paljon kysymyksiä ja mietteitä tästä "ammatista". No kotiin päästyäni sitten aloin asioita googlettamaan, ja onneksi löysin sun blogin! Oon saanu paljon vastauksia ja uusia näkökulmia just näihin asioihin mitä oon paljon miettinyt:) Ite en kyllä koskaan moiseen ryhtyisi, mutta jokainen tekee omat valinnat.. Eli muista ettei kellään oo oikeutta mollata sua, ihmiset kun ajattelee näistäkin asioista vaikka ja mitä. Mutta toivottavasti jatkat kirjottelua!

    Sellasta kans tuli mieleen, kun luin yhden toisenkin ihmisen blogia, joka harrastaa tällästä myös; hän kauheesti pohti nymfomaniaa ja seksiaddiktiota, niin tunnetko sä itsesi jotenkin seksuaalisemmaksi kuin mitä muut ihmiset ovat? Onko seksi muuten elämässäsi erityisen tärkeää niinkuin parisuhteessa yms.. Vai kuinka paljon seksuaalisuus liittyy edes tähän "alaan"? Vai onko vain olta avoin ja sinut itsensä kanssa että kykenee toimimaan näin.

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Oletko lopettanut tämän työsi, vai miksei sinusta ole enää kuulunut mitään? En osaa arvostaa työtä, jota teet, mutta arvostan sitä, miten hyvin itse osaat suhtautua siihen. Olen todella pahoillani lapsuudentapahtumistasi, ja isäsi hyväksikäyttö oksetti minua. Miten kukaan voi tehdä noin omalle lapselleen? Olisi mukava lukea blogiasi edelleen, jos vain teet tätä työtä vielä. Haluaisin oppia ymmärtämään myös näitä vaihtoehtoisia ammatteja. Minusta on hienoa, miten kunnialla osaat ammattisi kantaa, vaikket siitä kaikille kerrokaan. Olen kuitenkin miettinyt, varsinkin ensimmäisten postausten yhteydessä, jolloin olit vielä kihlattusi kanssa, että mitä sitten jos paljastut? Miten suhteesi mieheesi muuttuisi? Entä muihin ystäviisi? Tai lapseesi? Itselläni ei todellakaan olisi uskallusta tehdä tällaista työtä, jos olisin parisuhteessa tai jos minulla olisi lapsia. Toisaalta en kyllä uskaltaisi varmaan muutenkaan.
    Ei minulla nyt muuta asiaa ollut, mutta olisi mielenkiintoista lukea lisää! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa kollega! Taitaa olla peräti ensimmäinen kerta kun jätän tänne kommenttia. Kirjoita taas hiukan kuulumisia. Ootko tehnyt vielä keikkoja? Ootko saanut muita töitä? :)

    http://iloisentytonpaivakirja.blogspot.fi/

    VastaaPoista