lauantai 20. heinäkuuta 2013

Mitä teen, mihin suostun?

Ajattelin nyt kertoa hieman siitä mitä suostun tekemään asiakkaan pyynnöstä.
Ajattelin samaan postaukseen koota myös niitä joihin en suostu.

On varmaan käynyt jo ilmi että annan suuseksiä, mutta en vastaanota sitä.
Näin siksi, että ottavana osapuolena tunnen oloni liian "haavoittuvaiseksi" ja avoimeksi. Tulee turvaton olo jos päästän jonkun tunkemaan naamansa lähelle alapäätäni.
Suuseksiä annan vain kondomin kanssa, vaikka monet yrittävätkin ehdottaa jos voisin tehdä sen ilman. Jotkut miehet eivät edes suostu suuseksiin tai eivät halua sitä, ehkä juuri samasta syystä kuin minä itse, että tuntevat olevansa liian tuttavallisia?
Tottakai suostun myös emätinseksiin, moniinkin eri asentoihin.
Vähiten pidän lähetyssaarnaajasta, koska siinä ollaan niin lähellä toista, jos nyt niin voi sanoa.
"Joutuu" katsomaan silmiä/kasvoja ja ollaan vartalot kiinni toisissa. Mielestäni liian intiimi asento tuntemattoman kanssa. Parisuhteessa taas pidän tästä eniten, koska silloin haluan nähdä oman kumppanini.
Doggy-style on itselleni ehkä mieluisin asento, koska siinä pysytään riittävän kaukana toisen vartalosta ja käytännössä ollaan kosketuksissa vain seksuaalisessa mielessä. Lisäksi en tykkää katsoa asiakkaani kasvoja seksin aikana.
Joskus suostun myös anaaliseksiin, mutta se kuuluu niihin "erikoisuuksiin" joista pyydän ilmoittamaan etukäteen. Tällöin harrastan anaaliseksiä vibralla jo ennen tapaamiseen menoa, jotta saan lihakset rentoutettua. Tämä siksi, että yleensä kun tapaamisessa harrastaa anaaliseksiä, niin mies ei ajattele kuin parisuhteessa, eli että pitäisi olla varovainen ja edetä pikkuhiljaa.

Erilaiseen seksiin suostun myös jos siitä on ilmoitettu aiemmin.
Näihin lukeutuu muunmuassa kimppaseksi(2-3+minä), alistusleikit, "yökyläilyt", sitomiset, jne.

En kuitenkaan suostu mihinkään väkivaltaiseen, enkä mihinkään ryhmäorgioihin(5> +minä).
Myös eriteleikit ja julkinen seksi on ehdottomasti nounou-listalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti