perjantai 24. toukokuuta 2013

9.

Minuun otti yhteyttä mies, jonka olen tavannut pari kertaa aiemminkin.
Hän ehdotti erilaista iltaa kuin ennen.
Yleensä hänen kanssaan olemme vain menneet hänen luokseen, harrastaneet seksiä ja olen lähtenyt.
Nyt kuitenkin kertoi, että on eronnut joku aika sitten vaimostaan ja haluaisi viettää aikaa jonkun naisen kanssa ja olla lähekkäin.

Menin hänen luokseen, söimme ja juttelimme.
Hän kertoi että oli jäänyt kiinni pettämisestä, vaimo oli lähtenyt lapsien kanssa. Nyt vaimolla oli jo uusi mies. Tuntui todella ahdistavalta että hän kertoi minulle niin paljon ja yksityiskohtaisesti.
Illalla katsoimme vielä elokuvaa ja harrastimme seksiä.

Kokonaisuudessaan ilta oli melko mukava, tosin jokseenkin ahdistava.
En vieläkään osaa kuunnella tuntemattomien vuodatuksia.
Tosin, kun asiakas kertoo minulle itsestään, niin tulee sellainen olo että hän luottaa ja on asiallinen. Välillä kuitenkin tuntuu että joillekkin olen enemmän terapeutti kuin huora..

4 kommenttia:

  1. Tämän tyyppiselle palvelulle olisi varmasti markkinarakoa laajemmimminkin. Miehille kun on niin vaikea kertoa tunteistaan kenellekään - edes parhaalle ystävälle, mutta ventovieraalle hupakolle sen kyllä voi tehdä. Aika mielenkiintoinen asetelma. Voisiko tämän yleistää jotenkin niin, että jos miehellä on mahdollisuus saada seksiä kuuntelijalta, tälle voi kertoa pyhimmätkin salaisuutensa. Tämän vuoksi kukaan tosi mies ei käy psykologilla tai sosiaalitätin vastaanotolla, koska sieltä ei voi saada seksiä. Kun mies harrastaa seksiä, hän käsittelee tunteitaan. Aika mielenkiintoista.

    Sinua kehottaisin laskuttamaan tällaisista keikoista reilusti enemmän. Siihen on loogiset perusteet. Ensinnäkin, hoidat kahden eri ammatin palvelut yhdellä kertaa, jolloin mies ja yhteiskunta säästää. Toiseksi, joudut kantamaan normaalia suurempaa psyykkistä kuormaa ja on jopa vaara, että sinulla menee aika "ylitöihin", jos mietit jälkeenpäin näitä ihmissuhdekonflikteja ja mahdollista omaa osuuttasi niihin. Turha tunteilu pois. Raha on sieluton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä oikeassa. Kyllähän näitäkin on tullut vastaan jotka eivät tapaamisessa sitten olekkaan halunneet seksiä, vaan pelkkää läheisyyttä ja juttukaveria.
      Tuntuu vain aina niin ahdistavalta kun minulle kerrotaan niin paljon. Ei ne asiat kuulu minulle, työni on harrastaa seksiä, eikä toimia terapeuttina.. Eihän kukaan kerro asioitaan esim. kassatädeille, niin ahdistaa etteivät useat asiakkaat osaa ajatella että työni ei ole kuunnella ja lohduttaa..:)

      Poista
    2. Haluavatko asiakkaat yleensä tätä ns. GFE-palvelua missä määrin tapaamisissanne? Esileikkinä se varmaan esiintyy vähintään jossakin määrin usein. Harvemmassa lienevät tapaukset, jossa muna kädessä tullaan sisään ja kynnyksellä pitäisi jo päästä jyystämään. Uskoisin myös, että puhdas, täysin sanaton tapaaminen ei myöskään ole hyvä. Meissä kaikissa asuu kuitenkin edes himppu inhimillisyyttä - jopa ilotytössä.

      Poista
    3. Joo, melko paljon asiakkaani hakevat "tyttöystävä-palveluita". Eli siis haluavat keskustella, viettää aikaa yhdessä ja tietysti harrastaa seksiä.
      En muista kovinkaan montaa tapausta jossa asiakkaani olisi halunnut vain pelkkää seksiä. Tätä tosin varmasti karsii tyylini olla hetken yhteydessä mieheen, ennen tapaamista. Ei monetkaan pelkkää seksiä haluavat jaksa kovin kauaa "tuhlata" aikaansa keskusteluun.

      Poista